{{tm.page.title | translate}}

{{tm.events[0].name}} - {{tm.events[0].subtitle}}

{{tm.events[0].c_extrainfoonline}}

{{tm.events[0].startts | date:"eventDate"}}

{{tm.events[0].locationname}}

In het kader van de contacttracing vragen we ook de gegevens van de mensen voor wie je tickets reserveert (je "bubbel"). We zijn daartoe verplicht. Deze extra gegevens worden max. 30 dagen bijgehouden.

Bij het kopen van tickets ga je akkoord met de privacyverklaring van Vooruit. Bij het kopen van tickets voor voorstellingen van/in Minard, is de privacyverklaring van Minard van toepassing. In beide gevallen zullen je gegevens enkel gebruikt worden zoals beschreven in deze verklaringen.

Buy more tickets
Opgepast. 1 bubbel = 1 bestelling. Je kan maximum 2 tickets bestellen. Kom je met meer mensen, dan zal er tussen elke bubbel van 2 personen maximum 1 meter afstand zijn. Vooruit biedt voor elke productie een beperkt aantal tickets te koop aan. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op vooruit.be/corona terugvindt.
Opgepast. 1 bubbel = 1 bestelling. Je kan maximum 4 tickets bestellen. Kom je met meer mensen, dan zal er tussen elke bubbel van 4 personen maximum 1 meter afstand zijn. Vooruit biedt voor elke productie een beperkt aantal tickets te koop aan. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op vooruit.be/corona terugvindt.