{{tm.page.title | translate}}

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].startts | date:'eventDate'}}

Steun Stichting Wakker Worden Wakker Worden

Met een extra donatie steun je Stichting Wakker Worden Wakker Worden. Door onderzoek naar de oorzaken en bestrijding van narcolepsie te bevorderen, hoopt de stichting de levenskwaliteit van mensen met narcolepsie te verbeteren.


Steun de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Help ons podiumkunst in Leiden toegangkelijk en betaalbaar te houden.


De kaartverkoop voor deze voorstelling is exclusief voor Bondgenoten en Vaandeldragers. Ben je Bondgenoot of Vaandeldrager? Log dan eerst in

Ben je nog geen Bondgenoot of Vaandeldrager, maar wil je dat wel worden? Klik dan hier en koop eerst je Bondgenoot- of Vaandeldragerschap.

Je bent ingelogd

Welkom, {{ tm.session.firstname}} {{ tm.session.lastname }}

Let op:
1e rang: goed zicht op het toneel
2e rang: beperkt zicht op het toneel
3e rang: zeer beperkt zicht op het toneel
Kijk voor meer informatie over onze rangen en zichtlijnen op
onze website.

Het concert van de Dire Straits Legacy is een samenwerking tussen Nobel X Stadsgehoorzaal. Daarom gelden er andere afspraken. Je betaalt geen administratiekosten en het is niet mogelijk om kaarten te annuleren voor dit concert. Gegevens worden gedeeld met Nobel. Door kaarten te kopen ga je akkoord met deze afspraken.
Let op: Studentenpas verplicht! Bernie Sanders and students is een programma speciaal voor studenten. Bij binnenkomst wordt gevraagd naar je collegakaart, studentenpas of app van Universiteit/Hogeschool/Onderwijsinstelling. Neem deze dus mee.
Only for students – studentcard required.