Het Depot

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].subtitle}}

{{tm.events[0].startts | date:'fullDate'}}

{{tm.events[0].c_startsales}}

Room setup: Zittend
Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel en samen toe te komen, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Ben je in het bezit van een UiTPAS of een cultuurkaart van de KU LEUVEN? Laat het ons weten via info@hetdepot.be en we helpen je verder.


Room setup: Flex zittend
Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel en samen toe te komen, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Ben je in het bezit van een UiTPAS of een cultuurkaart van de KU LEUVEN? Laat het ons weten via info@hetdepot.be en we helpen je verder.

Toon zaalplan

Room setup: Foyer
Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie.


Room setup: Foyer
Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie.


Room setup: Seated
Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de seated opstelling zijn er enkel zitplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd en je kan geen plaatsen reserveren op voorhand. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie of een European Disability Card? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie.


Room setup: Box
Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie of een European Disability Card? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie.


Room setup: Flex
Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd en je kan geen plaatsen reserveren op voorhand. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie of een European Disability Card? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie.


Room setup: VIP
Dit concert vindt plaats in de VIP-ruimte. In onze VIP-ruimte zijn er beperkte zitplaatsen en heb je zicht op het podium vanuit het balkon. Heb je problemen met rechtstaan en ben je in het bezit van een begeleiderspas van de provincie of een European Disability Card? Laat het ons dan weten via info@hetdepot.be voor meer informatie. .


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Wanneer u tickets koopt, gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van Het Depot. Je kan het volledige beleid HIER lezen.

KBC sponsors. As main sponsor of Het Depot we consider it our duty to make sure you don't start your evening thirsty. Pay with KBC and go to the desk at the evening of the event to receive your free KBC jeton. Enjoy!