{{tm.page.title | translate}}

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].subtitle}}

{{tm.events[0].startts | date:"EEE d MMMM y"}} om {{tm.events[0].startts | date:"HH:mm"}}

{{tm.events[0].locationname }}

We laten ons computersysteem de plaatsen toewijzen zodat je in alle rust je keuze kan maken. Is een activiteit volzet dan kom je op de wachtlijst en contacteren we je indien er een plaats of een extra groep bijkomt.

Selecteer een activiteit en vink de personen aan waarvoor je wil inschrijven.
Bevestig je keuze en ga verder naar een andere activiteit tot je aanvraag volledig is. Klik daarna op VOLGENDE.

De activiteiten zijn onderverdeeld per sector (chronologisch op basis van startdatum: Kunst & Crea - Taal & Letteren - Fit & Gezond - Mens & Samenleving - Uitstappen - Culinair). Enkel de startdatum en het uur staat vermeld (de andere lesmomenten van een reeks vind je op onze website).

LET OP! Het is mogelijk dat je alle aangevraagde activiteiten krijgt toegewezen. Houd hiermee rekening bij je aanvraag. Je kan na de loting rechtstreeks inschrijven voor activiteiten die niet volzet zijn. Elke activiteit die je krijgt toegewezen en waaraan je niet wenst deel te nemen, dien je tijdig te annuleren.


Na de computerloting in de week van 30 januari krijg je een bevestiging van de toegewezen activiteiten in je mailbox. Indien je op 6 februari geen e-mail hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.
dinamo@warande.be - 014 47 21 64


Vul per cursist de gevraagde gegevens volledig in. Deze worden gebruikt om de deelnemers te kunnen contacteren in geval van wijzigingen.
Ben jij al fan van DINAMO?

Koop een steunkaart van 5 of 10 euro. Met de opbrengst kopen we ondersteunend materiaal voor onze activiteiten.