{{tm.page.title | translate}}

COVID-19 UPDATE: WAT ZIJN DE HUIDIGE REGELS?

Voor evenementen onder 200 bezoekers geldt in De Roma algemene mondmaskerplicht. Je hoeft op dat moment geen COVID Safe Ticket te tonen. Om toegang te krijgen tot De Roma bij evenementen waar we meer dan 200 toeschouwers verwachten, moet je een COVID Safe Ticket kunnen voorleggen, of een Digital Covid Certificate voor mensen die niet in België verblijven. Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Welke regel van toepassing is, staat concreet op onze site vermeld bij het evenement waarvoor u nu tickets koopt. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle De Roma betreden.

WAT MET ACTIVITEITEN IN DE (VERRE) TOEKOMST?

We volgen momenteel de maatregelen die zijn opgelegd naar aanleiding van het Overlegcomité van 26 oktober. De maatregelen kunnen in de loop der tijd wijzigen, we zijn dus niet zeker dat de regels van vandaag ook in de toekomst zullen gelden. Om deze reden staat er bij de activiteiten in 2022 ook nog niets over COVID-19 vermeld. We doen er alles aan om je op tijd te informeren moesten er wijzigingen in de regels plaatsvinden.

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].startts | date:'d MMM y HH:mm'}}

{{tm.events[0].webremark}}

Steun De Roma!

De coronacrisis heeft een grote financiële impact op De Roma. Help jij ons om deze moeilijke periode door te komen? Je kan ons steunen door een klein bedrag toe te voegen aan je bestelling.
Alvast erg bedankt.