{{tm.page.title | translate}}

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].startts | date:'d MMM y HH:mm'}}

{{tm.events[0].webremark}}

Help De Roma in de lift!

Een grondige renovatie en herinrichting van onze foyer met een nieuwe bar en een lift. Dat is de grote droom van De Roma en haar 450 vrijwilligers. Help jij ons om deze droom te realiseren? Je kan ons steunen door een klein bedrag toe te voegen aan je bestelling.


We zijn op zoek naar 100.000 euro. Dat is veel, maar niet onmogelijk. Vele kleintjes maken immers een groot bedrag. Maar misschien wil je een van de sympathisanten zijn die 100 euro schenken. Als bedanking word je dan als eerste uitgenodigd bij de opening van onze nieuwe foyer en krijg je een exclusieve uitvergrote foto van De Roma, gemaakt door één van onze vijf huisfotografen. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier voor meer info.


Honger vooraf?

Dan ben je welkom in AMOR, het café-restaurant van De Roma! Bij AMOR houden we graag rekening met de planning in de zaal. Als je reserveert, geef je aan dat je naar een concert of voorstelling gaat. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen! Reserveren doe je online via www.deroma.be/amor of telefonisch via 03 600 16 80. Op maandag is AMOR gesloten. Het café is vanaf dinsdag om 10:00 open. Een tafel in het restaurant boeken kan woensdag tot en met zondag vanaf 17:00. Alle praktische info vind je op bovenstaande link.