{{tm.page.title | translate}}

COVID-19 UPDATE: WAT ZIJN DE HUIDIGE REGELS?

In huis geldt een algemene mondmaskerplicht. Om toegang te krijgen moet je bovendien een COVID Safe Ticket (CST) en een geldig identiteitsdocument kunnen voorleggen, of een Digital Covid Certificate voor mensen die niet in België verblijven. Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 hoeven geen CST te tonen.

WAT MET ACTIVITEITEN IN DE (VERRE) TOEKOMST?

We volgen momenteel de maatregelen die zijn opgelegd naar aanleiding van het Overlegcomité van 3 december. De maatregelen kunnen in de loop der tijd wijzigen, we zijn dus niet zeker dat de regels van vandaag (de dag dat je tickets koopt) ook in de toekomst zullen gelden. Om deze reden staat er bij de activiteiten in 2022 ook nog niets over COVID-19 vermeld. We doen er alles aan om je op tijd te informeren moesten er wijzigingen in de regels plaatsvinden.

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].startts | date:'d MMM y HH:mm'}}

{{tm.events[0].webremark}}

Steun De Roma!

De coronacrisis heeft een grote financiële impact op De Roma. Sinds 12 maart kan er geen enkel concert of evenement meer doorgaan in onze zaal en zijn al onze inkomsten weggevallen. Help jij ons om deze moeilijke periode door te komen? Je kan ons steunen door een klein bedrag toe te voegen aan je bestelling.
Alvast erg bedankt.