Om je reservatie definitief te bevestigen, klik op 'Bevestig'.

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

  • Voel je je ziek? Blijf thuis!
  • Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.
  • Draag een mondmasker.
  • Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].subtitle}}

{{tm.events[0].locationname}}

{{tm.events[0].startts | date:'EEEE'}} {{tm.events[0].startts | date:'d MMMM yyyy H:mm'}}

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve, GC de Moelie en GC de Muse (*) voor het communiceren van toekomstige acties, evenementen, voordelen, nieuws en promoties. We geven jouw gegevens niet door aan derden en verkopen ze niet. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Je kan jouw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen en de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking bereiken via het algemene mailadres van het betrokken centrum/de betrokken centra (*). Meer info? Lees de privacyverklaring die je op www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be, www.demoelie.be of www.demuse.be vindt.
Rolstoelgebruikers, mensen met een beperkte mobiliteit of houders van een begeleiderspas:
contacteer de balie.