{{tm.page.title | translate}}

De Grote Post is een hartelijk huis in de stad. Een plek waar je jezelf kan zijn en anderen kan vinden. We willen graag dat iedereen kan participeren aan cultuur in dit huis. Met een solidaire bijdrage betaal je mee aan een ticket van een persoon met minder kansen.

Mede dankzij de hulp van onze bezoekers konden we vorig seizoen 150 kinderen in kansarmoede (en hun familie) laten genieten van een voorstelling. We werken daarvoor samen met sterke lokale partners.

Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

PAY WHAT YOU CAN.

Pay What You Can is een manier om ons ticketbeleid solidairder te maken.

Voor wie de toegangsprijs een drempel vormt, kiest een lager tarief. Wie het zich kan veroorloven, betaalt meer. Wij geven alvast een suggestieprijs mee.

{{tm.events[0].name}}

{{tm.events[0].subtitle}}

{{tm.events[0].startts | date:'fullDate'}}

{{tm.events[0].startts | date:'shortTime'}}

{{tm.events[0].locationname}}

{{tm.events[0].webremark}}

Blijf hangen en boek jouw tickets met veelboekkorting!

Koop je veelboekkorting hier

Voor een rolstoelplaats of een vraag naar assistentie voor personen met een beperking, neem graag contact op met De Grote Post via telefoon (059 56 85 00) of mail (tickets@degrotepost.be) vooraleer tickets te bestellen. We helpen je graag op maat verder.

Vind je straks je ticket niet meteen in je inbox? Check zeker ook even jouw map met ongewenste mail. Bij problemen kan je terecht op tickets@degrotepost.be of bel 059 56 85 00.