{{tm.page.title | translate}}

{{tm.events[0].name}} - {{tm.events[0].subtitle}}
{{tm.events[0].startts | date:"EEE d MMMM y"}} om {{tm.events[0].startts | date:"HH"}}u{{tm.events[0].startts | date:"mm"}}

Tickets kunnen gekocht worden tot een half uur voor de voorstelling. Neem contact op met de balie voor bijkomende informatie.
Het reservatiesysteem selecteert voor jou de best beschikbare plaatsen. Wil je liever andere plaatsen, klik dan op 'Kies plaatsen' naast het evenement. Bij evenementen met vrije zit is er geen mogelijkheid om plaatsen te kiezen.

Terug naar site

cc Het Bolwerk is begaan met je privacy. Wij respecteren deze en nemen de nodige voorzorgen om je gegevens te beschermen. De persoonsgegevens die ons verstrekt worden, worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je te informeren in geval van wijzigingen en je - op jouw vraag - op de hoogte te houden over onze activiteiten. Conform de Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018 stellen we alles in het werk om de transparantie, juistheid en integriteit van de gegevens evenals het gebruik ervan te garanderen. Je kan steeds je contactgegevens opvragen, verbeteren of laten schrappen door een mail te sturen naar cultuurcentrum@vilvoorde.be. Lees onze proclaimer en privacyverklaring.

Rolstoelgebruikers, mensen met een beperkte mobiliteit,
reserveer je tickets via 02/255.46.90 of cultuurcentrum@vilvoorde.be.